Rondom Allerzielen

door Annemarie
in Blog

Bergharen 26 oktober 2017

Vandaag ben ik door een journalist van de Maaskanter geïnterviewd i.v.m. mijn vertrek als pastoraal werker uit Parochie de Twaalf Apostelen Wijchen. Ik heb enthousiast kunnen vertellen over de afgelopen 10 jaar als pastor. Maar ik heb ook vol energie uiteengezet wat van plannen ik heb met Anima Mea! Met Allerzielen herdenken we de gestorven dierbaren. Dan is mijn laatste kerkdienst in Bergharen. Ik ga daarna o.a. als grafverzorger aan de slag. Dat geeft deze foto een extra dimensie.  

Ceremoniële huwelijkssluiting in Griekenland!

door Annemarie
in Blog

Kilada in Griekenland 19 oktober 2017

Mijn eerste ceremonie bij een huwelijk is een feit! Een bevriend bruidspaar vroeg mij en daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken! Het was op een prachtige locatie met een romantische kus en tranen van geluk:) Ik heb ervan genoten!

 

 

Certificaat BABS behaald!

door Annemarie
in Blog

Utrecht 14 september 2017

Ik heb mijn certificaat behaald voor de cursus 'Beginnende BABS-trouwambtenaar' bij Flexible Coaching, training en advies. De docent bracht de informatie met een dosis humor en de groep bestond uit veelzijdige vrouwen. Kortom: een zinvolle en gezellige dag! En toeval bestaat niet: vanaf de achterwand ontving ik de zegen over mijn toekomst.